Skip to main content

Δώρισε τα μαλλιά σου

Φτάσαμε τις 10000 δωρεές & σας ευχαριστούμε από καρδιάς

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο δεύτερος κύκλος δωρεάς μαλλιών έχει ανοίξει!

Σε περίπτωση που θέλετε να δωρίσετε τα μαλλιά σας, ενημερώστε μας είτε μέσω της πλατφόρμας επικοινωνίας στο site μας, είτε μέσω μηνύματος στη σελίδα μας στο facebook. Εκεί θα σας δοθούν περισσότερες πληροφορίες για την αποστολή τους.

Ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

    Συχνές Ερωτήσεις Δωρητών

    Πώς μπορώ να φυλάξω τα μαλλιά μου αν επιθυμώ να τα στείλω αργότερα;

    Τα μαλλιά μπορείτε να τα δέσετε πλεξίδα πριν τα κόψετε αφού τα μετρήσετε. Τα αφήνετε να στεγνώσουν φυσικά για 2-4 ημέρες και τα τοποθετείτε σε μία αεροστεγή σακούλα. Προσοχή: τα μαλλιά πρέπει να είναι τελείως στέγνα όταν τοποθετηθούν στην σακούλα για να μην αλλοιωθούν.

    Τα βαμμένα μαλλιά οποιασδήποτε μορφής δεν είναι αποδεκτά.

    Ποιες είναι οι προϋποθέσεις δωρεάς;

    Τα μαλλιά πρέπει να είναι τουλάχιστον 30 εκατοστά και 100% φυσικά χωρίς ίχνος οποιασδήποτε βαφής. (Στην παραπάνω ερώτηση μπορείτε να βρείτε και τον τρόπο κοπής.)

    Μπορεί ο δωρητής να έρθει σε επικοινωνία με το λήπτη;
    Τα στοιχεία του λήπτη είναι άκρως εμπιστευτικά και δε δίνεται η δυνατότητα επικοινωνίας παρά μόνο εάν ο λήπτης το επιθυμεί.
    Πότε θα χρησιμοποιηθούν τα μαλλιά που δώρισα;
    Δυστυχώς, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πότε τα μαλλιά του κάθε δωρητή θα χρησιμοποιηθούν καθώς δεν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ποιοι θα είναι οι λήπτες. Η κάθε περούκα κατασκευάζεται σύμφωνα με τις διαστάσεις και το χρώμα μαλλιών που επιθυμεί ο λήπτης. Οπότε εάν τα μαλλιά σας παραδείγματος χάρη είναι ξανθά σγουρά μακριά, θα χρησιμοποιηθούν μόλις θα χρειαστεί να κατασκευαστεί περούκα για έναν λήπτη με ξανθά σγουρά μακριά μαλλιά.
    Πως χρησιμοποιούνται τα μαλλιά των δωρητών;
    Τα μαλλιά των δωρητών χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μονό για την κατασκευή των περουκών για παιδιά που τις έχουν ανάγκη και σε καμία περίπτωση δεν προχωράμε σε οποιαδήποτε άλλη χρήση ή πώληση αυτών.

    Για οποιαδήποτε επιπλέον απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.